Öldürülen Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Şanlıurfa'da, sokak ortasında uzman çavuş olan eşi tarafından öldürülen 27 yaşındaki Hülya Ege gözyaşları arasında toprağa verildi.

28.03.2013 23:04  Güncelleme: 10:39

Şanlıurfa'da, sokak ortasında uzman çavuş olan eşi 30 yaşındaki İbrahim Ege tarafından tabancayla başına ateş edilerek öldürülen 27 yaşındaki Hülya Ege gözyaşları arasında toprağa verildi.

Karayolları Bölge İşletme Şefliği'nde görev yapan Hülya Ege dün akşam işten çıkıp evine giderken Şair Nabi Mahallesi Köseoğlu Caddesi üzerinde Şırnak'taki birliğinden izinsiz ayrılan eşi uzman çavuş İbrahim Ege ile karşılaştı. Çift arasındaki kısa tartışma sonrası İbrahim Ege üzerindeki beylik tabancası ile boşanmak isteyen Hülya Ege'nin başına 10 el ateş etti.

Hülya Ege olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan İbrahim Ege ise polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Hülya Ege'nin cesedi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Genç kadın için Belediye Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, ailesi ile yakınları katıldı. Cenaze töreninde Hüya Ege'nin annesi Rahime ile babası Mahmut Kutlu gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadın gözyaşları arasında defnedildi. Mezarlıkta gazetecilere açıklama yapan Hülya Ege'nin amcası Sabri Kutlu, "Hülya, eşi olan uzman çavuş tarafından sık sık telefonla tehdit ediyordu. Dün Şırnak'tan gelip tartışmış ve sokak ortasında Hülya'nın başına 10 el ateş ederek öldürüyor. Hülya'yı ömrünün baharında hayatta kopardığı için en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Yakınlarının yardımıyla ayakta güçlükle duran ve 'Ciğerim yandı' diye ağıt yakan anne Rahime Kutlu, kızını öldüren damadının cezaevinden çıkarılmamasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement