"Önce Planlama ve Çevre" - Son Dakika
Güncel

"Önce Planlama ve Çevre"

"Önce Planlama ve Çevre"

Başkan, meslek odalarını ağırladı.

28.02.2012 10:10

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nın İzmir Şubesi yöneticileriyle bir araya gelerek kentin sorun ve projeleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kentin meslek odaları temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek İzmir'in önemli projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez genel kurullarını tamamlayarak yeni yönetim kurullarını belirleyen Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yönetim kurulu başkan ve üyelerini ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Uğurlu, "Mesleki etkinliklerimizle ilgili Sayın Başkan'a bilgi verdik ve kendisini önümüzdeki süreçte yapacağımız etkinliklere davet ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve meslek odalarının kent için birlikte yapacağı bir çok çalışma var, bunları birlikte yürütmek arzusundayız" dedi.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal ise İzmir'in planlı, sağlıklı, güvenli, mimarlık düzeyi yüksek ve yaşayanlarını mutlu edecek bir kent olması için çabaladıklarını ve bu hedef doğrultusunda politikalar ürettiklerini söyledi. Topal, "Benzer politikaların yerel yönetimlerin de gündemi olduğunun bilinciyle, özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını çok yakından izliyoruz. Bu çerçevede hem destek, hem de İzmir'in sahip olduğu doğal, kültürel ve mimarlık mirasına yakışır bir biçimde, zengin bir mimarlık kültürüyle sürdürülmesine katkıda bulunmak amacıyla Sayın Başkan'a nezaket ziyaretinde bulunduk. Karşılıklı değerlendirmelerimizin bundan sonra da süreceği kanısındayım" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni seçilen yönetim kurullarına görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerde kentin sorunlarını masaya yatırdıklarını ifade eden Başkan Kocaoğlu, "Dayanışma içinde birbirimize nasıl yardımcı oluruz, kenti nasıl daha ileri götürüp refah seviyesini arttırırız diye çalışıyoruz. Kenti mimari değerlerini gözetip koruyarak, planlama ilkelerini göz önünde bulundurarak ve çevreci bir yaklaşımla yönetip kalkındırmaya çalışıyoruz. Meslek odalarımıza verdikleri desteklerden dolayı İzmir halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Önce Planlama ve Çevre' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement