"Onlar Sayesinde Rahat Uyuyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Onlar Sayesinde Rahat Uyuyoruz"

"Onlar Sayesinde Rahat Uyuyoruz"

JCI Elazı Genç Liderler ve Girişimciler Derneğinden Emniyet Müdürü ve Polis Merkezlerine ziyaret

11.04.2012 08:14

İnsanlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ve aradan geçen 166 yıl müddetince 3-10 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye'de kutlanan Polis Teşkilatının kuruluşunun yıldönümünde Elazığ Emniyet Müdürlüğünün birçok ziyaretçisi oldu.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Başkanı Yunus Genç ve Yönetim Kurulu Üyeler, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan BURAN'I makamında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yapılan ziyarette Emniyet Müdürü Ayhan Burhan tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan dernek üyeleri, yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı tüm emniyet mensupları adına İl Emniyet Müdürüne çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Daha sonar Bahçelievler Şehit Mustafa Demirci Polis Merkezini ziyaret eden dernek üyeleri burada Polis Merkezi amiri ve diğer çalışanlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Dernek Başkanı Yunus Genç; "Emniyet Teşkilatımız her zaman halkın refahı ve huzur için canlarını ortaya hizmet ediyorlar. 166 yıllık bir maziye sahip Emniyet Teşkilatının ilimizde yaptığı başarılı çalışmaları bizlerde yakından takip ve takdir ediyoruz. Bugün burada Müdür beyi ziyaret ederek şehrin gençleri olarak ilimizde yapılacak tüm faaliyetlerde yanlarında olduğumuzu belirttik. Emniyet Müdürümüz Sayın Ayhan Buran'ın şahsında tüm polis memurlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunar, ülkemiz ve milletimiz yolunda şehit düşen tüm emniyet mensuplarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet dileriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Onlar Sayesinde Rahat Uyuyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement