"Onu En Son Dün Gece Öptüm" - Son Dakika
Güncel

"Onu En Son Dün Gece Öptüm"

"Onu En Son Dün Gece Öptüm"

Hayatını kaybeden Türk Halk Müziği Sanatçısı Kamil Sönmez'in kardeşi Remzi Sönmez acısını paylaştı.

20.12.2012 12:17  Güncelleme: 12:46

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Halk Müziği Sanatçısı Kamil Sönmez'in kardeşi Remzi Sönmez, "Onu en son dün gece öptüm. Sözün bittiği yerdeyiz, herkesin başı sağolsun" dedi.

Bir süredir tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde saat 02.35'te hayatını kaybeden ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Kamil Sönmez'in ölümüyle ilgili hastane Başhekimi Prof. Dr. Kürşat Toker, basın açıklaması yaptı. 2010 yılından bu yana, şeker hastalığına bağlı olarak böbrek yetmezliği çeken sanatçının, haftada 3 kez hastanelerinde diyalize girdiğini belirten Toker, "2 Aralık tarihinde kendileri acil servisimize gelmişti ve çekilen tomografide ağır bir beyin kanaması saptanmıştı. O dönemde kendisine cerrahi müdahalede yapıldı. Ancak geçen süre içerisinde durumunda herhangi bir düzelme kaydedilmedi. 18 Aralık günü beyin ölümü gerçekleşti. Dün gece saat 02.35'te Sayın Kamil Sönmez'i kaybettik. Tüm halkımıza, ailesine, sevenlerine sabır diliyoruz" diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Sönmez'in kardeşi Remzi Sönmez'in ise oldukça üzgün olduğu gözlendi. Remzi Sönmez, "Sözün bittiği yerdeyiz. Herkesin başı sağolsun. Onu en son dün gece öptüm" dedi.

Kamil Sönmez için yarın cuma namazının ardından Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenleneceği ve cenazesinin cumartesi günü Ordu'nun Perşembe ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Onu En Son Dün Gece Öptüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement