Onur Air, Gazipaşa Havalimanı'na İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Onur Air, Gazipaşa Havalimanı'na İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Onur Air, Gazipaşa Havalimanı\'na İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Onur Air, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na ilk seferini gerçekleştirdi.

25.04.2014 17:58

Onur Air, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na ilk seferini gerçekleştirdi.

Onur Air'in ilçeye ilk uçuşuna Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, turizmciler ve gazeteciler de katıldı.

Atatürk Havalimanı'ndan saat 14.40'ta havalanan Onur Air'e ait Airbus 320 uçağı, saat 16.00'da Gazipaşa Havalimanı'na indi. 186 yolcuyla başarılı bir iniş gerçekleştiren uçaktan inen konuklara karanfil dağıtıldı.

İnişin ardından Gazipaşa Havalimanı apronunda ilk uçuşun anısına pasta kesildi.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkleri yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk tarifeli uçuşun gerçekleştiğini belirten Tosun, bürokratik engelleri aşmaları halinde ikinci uçuşu da yapmayı planladıklarını anlattı. Tosun, "Bölgeyi Onur Air ile yurt dışına da bağlamayı düşünüyoruz. Bu, altyapı meselesi. Bu uçuşu 2,5 ay gibi bir sürede planladık. Diğerleri daha sağlıklı olacak. Allah bizleri utandırmasın" dedi.

Kaymakam Pamuk da Onur Air ailesine teşekkür etti. Pamuk, "Hem onlar hem de bölge olarak bizler karlı çıkacağız. İstanbul'un her iki yakasına da bağlantımız var. Bölge için çok önemli bir gelişme" diye konuştu.

Belediye Başkanı Çelik, çok güzel bir uçuş gerçekleştiğini ifade ederek, Gazipaşa'yı çok güzel günlerin beklediğini söyledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onur Air, Gazipaşa Havalimanı'na İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement