Ordu'yu sağanak vurdu - Son Dakika
Güncel

Ordu'yu sağanak vurdu

Ordu'da etkili olan sağanak sonrası tarım arazileri zarar gördü, heyelanlar meydana geldi. Ulaşım ise bazı noktalarda durma noktasına geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'turuncu' kod ile uyarıda bulunduğu Ordu'da, Ordu-Giresun karayolunda su birikintileri oluştu, ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Selden 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç etkilendiği Ordu'da şiddetli yağışlar sonrası Turnasuyu Mahallesi'nde dere taştı, bazı yollarda ulaşım kapanma noktasına geldi, ev ve ahırlar hasar gördü. Tarım arazileri de sular altında kaldı. Turnasuyu Mahallesi'nde evinde hasar oluşan Onur Çelebioğlu, 'Her şey biranda oldu. Yukarıda uçuk oldu ve sonrasında sular taştı. Evimizin içerisini su bastı. İlk önce küçük, sonrasına büyük hayvanlarımı zor kurtardım' dedi. Sağanak sonrası Şirinevler Mahallesi'nde de Civil Irmağı'nın yan tarafında heyelan meydan geldi. Ekipler heyelanın olduğu bölgede çalışma başlattı. Bülbül Deresi'nde ise ekipler, taşma riskine karşı iş makineleri yardımıyla sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

10.07.2023 17:54  Güncelleme: 17:55

Ordu'yu sağanak vurdu

ORDU - Ordu'da etkili olan sağanak sonrası tarım arazileri zarar gördü, heyelanlar meydana geldi. Ulaşım ise bazı noktalarda durma noktasına geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'turuncu' kod ile uyarıda bulunduğu Ordu'da, Ordu- Giresun karayolunda su birikintileri oluştu, ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Selden 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç etkilendiği Ordu'da şiddetli yağışlar sonrası Turnasuyu Mahallesi'nde dere taştı, bazı yollarda ulaşım kapanma noktasına geldi, ev ve ahırlar hasar gördü. Tarım arazileri de sular altında kaldı.

"Her şey biranda oldu"

Turnasuyu Mahallesi'nde evinde hasar oluşan Onur Çelebioğlu, "Her şey biranda oldu. Yukarıda uçuk oldu ve sonrasında sular taştı. Evimizin içerisini su bastı. İlk önce küçük, sonrasına büyük hayvanlarımı zor kurtardım" dedi.

Sağanak sonrası Şirinevler Mahallesi'nde de Civil Irmağı'nın yan tarafında heyelan meydan geldi. Ekipler heyelanın olduğu bölgede çalışma başlattı.

Bülbül Deresi'nde ise ekipler, taşma riskine karşı iş makineleri yardımıyla sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu\'yu sağanak vurdu
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement