Şırnak'ta örümcek ile arının kavgası görüntülendi! Tuzağa dayanamayıp baygınlık geçirerek yem oldu - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta örümcek ile arının kavgası görüntülendi! Tuzağa dayanamayıp baygınlık geçirerek yem oldu

Beytüşşebap ilçesinde bir örümcek türü kurduğu ağ sayesinde bal arısını uzun süre bekleyerek avladı. Ağa takılan arı ile örümceğin kavgası saatlerce devam ederken, sonunda yorgun düşen arı, hasmına yem oldu.

29.08.2022 16:39  Güncelleme: 18:29

Bir örümcek türü kurduğu ağlarla avını bekledi. Ağa takılan bal arısı ile örümcek arasındaki kavga saatlerce sürdü.

PERVANE GİBİ DÖNDÜRDÜ

Nöbette bekleyen örümcek, bal arısının ağlara takıldığını görünce harekete geçerek diğer ağlarıyla bal arısını pervane gibi döndürerek etkisiz hale getiriyor.

ARI SONUNDA YEM OLDU

Baygınlık geçiren bal arısı ise savaşmaktan vazgeçerek örümceye yem oluyor. Örümcek ve bal arısının mücadelesi merakla izlenerek çekildi.

Şırnak\'ta örümcek ile arının kavgası görüntülendi! Tuzağa dayanamayıp baygınlık geçirerek yem oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta örümcek ile arının kavgası görüntülendi! Tuzağa dayanamayıp baygınlık geçirerek yem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • beyhan d: Arıyı kurtarmak yerine filmini çekip habercillere vermek şuan kazançlı görünse de o tek bir arının binlerce çiçek tozunu yılmadan doğaya taşıyarak tek bir zerresinin binlerce yıldır şifa olarak bilinen bal yaparak insanlığın varolmasına yaptığı paha biçilmez değeri yok sayarak bu filmi izlemek bana hiç mutluluk vermedi..Örümcekler zararlı haşeratı yakalarak doğaya faydalıdır..Doğaya faydalı canlıları yakalasına ve yoketmesne seyirci kalınmasını doğru bulmuyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement