Oscar Adayı 'Kıyamet Günü' Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Oscar Adayı 'Kıyamet Günü' Sadece D-Smart'ta

Oscar Adayı \'Kıyamet Günü\' Sadece D-Smart\'ta

Başrollerini Hollywood yıldızları Naomi Watts ve Ewan McGregor'un paylaştığı 'Kıyamet Günü', TV'de ilk kez ve sadece D-Smart'ta.

20.04.2013 07:52  Güncelleme: 09:01

Gerçek karakterler üzerinden kurgulanan film, 2013 Oscar'larında Naomi Watts ile en iyi kadın oyuncu dalında ödüle aday olmuştu. 'Kıyamet Günü', 21 Nisan Pazar saat 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da ve HD ayrıcalığıyla Smart SineGold HD'de.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicisini en popüler filmlerin TV'de ilk gösterimleriyle buluşturmaya devam ediyor. Başrollerini Naomi Watts ve Ewan McGregor'un paylaştığı 'Kıyamet Günü', 21 Nisan Pazar saat 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de.

Yönetmenliğini 'The Orphanage' filminden tanıdığımız J. A. Bayona'nın üstlendiği filmin başrollerini, Türk izleyicisinin 'Trainspotting' ile tanıştığı İskoç oyuncu Ewan McGregor ve '21 Gram'daki performansından sonra bu filmle ikinci kez "en iyi kadın oyuncu" dalında Oscar'a aday gösterilen Naomi Watts paylaşıyor. Katıldığı çeşitli festivallerde 26 adaylığı ve 18 ödülü bulunan film, 26 Aralık 2004'te yaşanan tsunami felaketini, afetten kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesi üzerinden anlatıyor.

Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenir. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry, otelin duvarlarını aşarak üzerlerine doğru gelmekte olan dev dalgalar karşısında donakalır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oscar Adayı 'Kıyamet Günü' Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement