Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı - Son Dakika
Güncel

Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı

Antalya'da otomobilin traktör römorkuna çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Araçta sıkışan sürücünün, aynı kazada yaşamını yitiren yakınının cansız bedenine bakışı ise yürekleri dağladı.

24.09.2018 11:44  Güncelleme: 12:47

Antalya'nın Elmalı ilçesinde otomobilin traktör römorkuna çarptığı kazada Melek Bulgan (45) yaşamını yitirirken, 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Elmalı- Kaş karayolunun 10'uncu kilometresindeki Elmalı'ya bağlı İslamlar köyü yakınlarında dün akşam meydana gelen kazada, Muhammet Bulgan'ın (46) kullandığı 66 KD 507 plakalı otomobil, önünde seyreden Ahmet K.'nin kullandığı 07 PD 477 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Kazada otomobilde bulunan Muhammet Bulgan, Melek Bulgan (45), Süheyla Yıldırım (59), Zeynep Zengin (20) ve Tayyip Bulgan (13) yaralandı.

Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı
Sıkışan sürücünün, araçtan çıkartılan yakınının cansız bedenine bakışı yürekleri dağladı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Melek Bulgan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Elmalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Traktör sürücüsü Ahmet K. gözaltına alındı.

TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE ÇAĞRI

Diğer yandan bölge halkı Elmalı- Kaş yolunda özellikle akşam saatlerinde reflektör bulunmayan traktörlerin kaza riskini artırdığını belirterek, traktör sürücülerinin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • 61: En iyi şoför en yavaş giden şofördür. 14 0 Yanıtla
  • Kamu: Arabaları değil kurallara uymadan trafiğe çıkan traktör ve motorsikletleri toplamaları lazım. 13 1 Yanıtla
  • candost: şimdi anladınızmı can taşımak ne demekmiş.. katilisin o canın.. oysa takip mesafesi.. ve frene bastıgın anda durabilecek bir hızla kullansaydınız aracınızı bunları yaşamazdınız 3 5 Yanıtla
  • bilirkişi: dedim daha önce toplayın şu doğanı şahini diye. 3 4 Yanıtla
  • MEHMET ALI : GECMIS OLSUN BASINA SAG OLSUN 6 0 Yanıtla
  • kad kad : Koca köyde 2 römork var işi olan takıp götürüyor.ışık yok reflektör yok hadi römork boş olsa traktörü biraz kestirirsin ama oda zor.trafik ve jandarma yerinde denetim yapmalı hem römorku hem traktörü.yoksa bitmez kaza.tedbir bizden takfir Allahtan.allah rahmet eylesin.ha bu arada yapılan yollarda onlarca güvenlik onlemi sıkıntısı var. 6 0 Yanıtla
  • O yol ...: Öncelikle vefat eden vatandaşımıza rabbimden rahmet,yaralilara sifa, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Maalesef elmalı akçay yoluna kesinlikle en yakın zamanda çevre yol çalışması yapılması gerektiğini düşünüyorum.cunku aşırı derecede dar ve hatta iki aracın yan yana bile sığması zor. 4 1 Yanıtla
  • ömer: Allah yardım etsin geçmiş olsun 3 0 Yanıtla
  • yyyyy: traktörler sıkıntı kara düzen trafikte 1 0 Yanıtla

Advertisement