Otopark İşletmecisini Vuran Şüpheli Pansiyonda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Otopark İşletmecisini Vuran Şüpheli Pansiyonda Yakalandı

Otopark İşletmecisini Vuran Şüpheli Pansiyonda Yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otopark işletmecisi 44 yaşındaki İlyas Aksoy'u, tabancayla sol diz kapağından yaralayan 38 yaşındaki S.Ç., saklandığı pansiyonda polis tarafından yakalandı.S.Ç.ifadesinde, Aksoy'u kardeşine küfür edip, hakarette...

22.01.2013 13:52

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otopark işletmecisi 44 yaşındaki İlyas Aksoy'u, tabancayla sol diz kapağından yaralayan 38 yaşındaki S.Ç., saklandığı pansiyonda polis tarafından yakalandı. S.Ç. ifadesinde, Aksoy'u kardeşine küfür edip, hakarette bulunduğu için vurduğunu öne sürdü.

Çarşı Mahallesi, Turgutreis Caddesi'ndeki Uyar Otopark'ın işletmecisi İlyas Aksoy, dün saat 10.30 sıralarında, kendisiyle görüşmeye gelen S.Ç. ile ofisinde tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine S.Ç., belinden çıkardığı tabancasıyla peşpeşe iki el ateş etti. Kurşunlardan biri sol dizine isabet eden Aksoy, yaralandı. Silah sesi üzerine gelen otopark çalışanı Tuncer Kırmızıaltın'ın araya girmesi üzerine S.Ç., geldiği gri renkli otomobiline binerek hızla kaçtı. Ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy, tedaviye alındı.

KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN VURMUŞ

Aksoy'un tedavisi sürerken polis, kaçan S.Ç.'nin eşkalini MOBESE kameralarından tespit edip, yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren polis, S.Ç.'nin bir pansiyonda saklandığını belirledi. Pansiyona aynı gün akşam düzenlenen operasyonda S.Ç., gözaltına alındı. Şüphelinin saklandığı odada yapılan aramada olayda kullandığı ruhsatsız 7.65 milimetre çapında silah ele geçirildi. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden S.Ç., Aksoy'u kardeşine küfür edip, hakarette bulunduğu için vurduğunu ileri sürüp, "Kendisini bir daha böyle bir şey yapmaması için uyarmaya gelmiştim. Bana da küfür edip, saldırınca tabancayı ateşledim. Amacım, korkutmaktı" dedi.

S.Ç., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otopark İşletmecisini Vuran Şüpheli Pansiyonda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement