Oturduğu bankta öldüğü uyanmayınca fark edildi - Son Dakika
Güncel

Oturduğu bankta öldüğü uyanmayınca fark edildi

Afyonkarahisar'da bir şahıs dinlenmek için oturduğu bankta hayatını kaybetti. Şahsın öldüğünü ise çevreden geçenler bir süre uyandırmak için uğraştıklarında fark etti. Olay, Emirdağ ilçe merkezindeki Uzun Çarşı'da meydana geldi. Şahsın ismi Hasan K. olarak tespit edilirken, kalp krizi sonrası ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

13.07.2023 16:00  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da bir şahsın uzun süre bankta hareketsiz yattığını gören vatandaşlar uyandırmaya çalıştı. Şahsın uyanmadığını gören vatandaşlar sağlık ekiplerini çağırırken, yapılan incelemede adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

OTURDUĞU BANKTAN BİR DAHA KALKAMADI

Olay, Emirdağ ilçe merkezindeki Uzun Çarşı'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bankta dinlenmek için oturan şahsın bir süre hareketsiz durmasından şüphelenen çevre esnafı ve vatandaşlar adamın yanına giderek uyandırmaya çalıştı. Ancak vatandaşların müdahalesine tepkisiz kalan ve uyanmayan adamın nabzı kontrol edildiğinde atmadığı fark edilince bu sefer vatandaşlar Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Oturduğu bankta öldüğü uyanmayınca fark edildi

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri adamın öldüğünü tespit etti. Olay sonrası polis tarafından başlatılan incelemede şahsın isminin Hasan K., olduğu tespit edilirken, şahsın dinlenirken geçirdiği kalp krizi sonrası ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

"HER ŞEY BİR ANDA OLDU"

Gürbüz Sönmez isimli esnaf, her şeyin bir anda olduğunu kaydederek, "Bankta yaşlı bir ağabeyimiz rahatsızlandı. Daha sonra çevredekilerin 112 Acil servisi aradı. Sonra onlar gelip götürdü ve rahmetli olduğunu öğrendik" dedi.

Oturduğu bankta öldüğü uyanmayınca fark edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oturduğu bankta öldüğü uyanmayınca fark edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mücahid: kader, hayat kısa,farkında olarak yaşamak gerek,Allah(cc) ı unutmadan!! 294 13 Yanıtla
  • Mehmet Uvez: sıcaklardan 38 94 Yanıtla
  • Talip Konyali: DÜNYA FANİ...ÖLÜM ANİ...ona göre yaşamak ve tevekkül etmek lazım. 30 0 Yanıtla

Advertisement