(Özel Haber) Yaşarken Mezarlarını Yaptıran Çift, Akrabalarını Korkuttu - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Yaşarken Mezarlarını Yaptıran Çift, Akrabalarını Korkuttu

(Özel Haber) Yaşarken Mezarlarını Yaptıran Çift, Akrabalarını Korkuttu

Samsun'da yaşarken mezarlarını yaptıran ve mezar taşlarına da isimlerini yazdıran çift, kendilerinin öldüğünü zanneden akrabalarını korkuttu.

18.03.2013 17:46

Samsun'da yaşarken mezarlarını yaptıran ve mezar taşlarına da isimlerini yazdıran çift, kendilerinin öldüğünü zanneden akrabalarını korkuttu.

Samsun'da ABS Sanat Tiyatro Animasyon ve Organizasyon Şirketi'nin Genel Sanat Yönetmeni, 2 çocuk babası 50 yaşındaki Altan Yücebaş, eşi 49 yaşındaki Nermin Yücebaş ile birlikte mezarlarını yaptırarak mezar taşlarına da adlarını yazdırdı. Çarşamba ilçesinin Göğceli Mezarlığı'nda bulunan Yücebaş çiftinin mezarlarını gören ve durumdan habersiz olan yakınları şoke oldu. Nermin Yücebaş'ın amcası 76 yaşındaki Mehmet Bilgin, mezarlık ziyareti sırasında Yücebaş çiftinin mezarlarını görünce şaşırdı. "Çocuklar ölmüş de haberim yok" diyen ve bir hayli üzülen Bilgin, daha sonra Yücebaş çiftinin hayatta olduklarını, ölmeden mezarlarını yaptırdıklarını öğrenince derin bir nefes aldı.

İstanbul'dan Samsun'a mezarlık ziyaretine geldiğini ifade eden amca Mehmet Bilgin, "Mezar ziyareti sırasında mezar taşlarında Altan ile Nermin'in isimlerini görünce çok korktum. Evde eşime sordum. 'Bunlar kaza mı geçirdi' dedim. Ailem de şaşırdı. Sonra kendi mezarını kendilerinin yaptırdığını öğrendim. Ölüm Allah'ın emri ama öldüklerini zannederek çok üzüldüm" dedi.

Ölmeden mezarlarını yaptıran Altan Yücebaş, "Ömür çok kısa. Mezarlıkta yerimiz vardı. Eşim Nermin, kendi mezarının annesinin mezarı yanında olmasını istedi. Ben de hem eşim hem de kendi mezarımı, öldükten sonra çocuklarıma yük olmamak için yaptırdım. Ancak bazı yakınlarımız şoke oldular. Telefon yağmuruna tutulduk. Ölmedik, yaşıyoruz. Yatacak yerim var. Ölümden korkmuyorum. 30 yıllık evliliğim var. Hep el ele yaşadık. Mezarcıya bile 'iki mezar arasında delik açta eşimin elini tutarım' dedim. O da kabul etmedi, dinen uygun değilmiş. Allah'a şükür yerim var. Hazırladım. Çocuklarıma da sadece mezara getirmek kalıyor" diye konuştu.

Nermin Yücebaş ise, "Bu dünya yalan. Ölüme her zaman hazırız. Ölümden korkmuyorum. Kendi mezarım beni ürkütmüyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Yaşarken Mezarlarını Yaptıran Çift, Akrabalarını Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement