Özgecan'ın Ailesi: İstenen Cezalar Kamu Vicdanını Tatmin Edecek Nitelikte (2) - Son Dakika
Güncel

Özgecan'ın Ailesi: İstenen Cezalar Kamu Vicdanını Tatmin Edecek Nitelikte (2)

Özgecan\'ın Ailesi: İstenen Cezalar Kamu Vicdanını Tatmin Edecek Nitelikte (2)

Baro BAŞKANI ANTMEN: ADALETE OLAN GÜVENCİMİZ TAM Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen de Özgecan Aslan cinayeti zanlıları hakkında hazırlanan iddianamenin kamu vicdanını tatmin edecek nitelikte olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi bu davaya bakacak.

10.04.2015 18:43

Baro BAŞKANI ANTMEN: ADALETE OLAN GÜVENCİMİZ TAM

Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen de Özgecan Aslan cinayeti zanlıları hakkında hazırlanan iddianamenin kamu vicdanını tatmin edecek nitelikte olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi bu davaya bakacak. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 15 günlük yasal süreç içerisinde bu iddianameyi değerlendirmesi gerekiyor. Kabul edip etmeyeceğine karar verecek. Bir hukukçu ve Baro Başkanı olarak ben iddianameyi hazırlayan savcının son derece detaycı bir şekilde araştırma yaptığını ve iddianameyi hazırladığını düşünüyorum. Bu üç zanlı hakkında talep edilen cezalar, ailenin avukatı olan Mersin ve Tarsus'taki avukat arkadaşlarımız tarafından olumlu bulundu. Kamu vicdanını tatmin edeceğini düşünüyoruz. Tabi delillerin takdiri mahkemeye ait olacak. Bunun yanında, takipsizlik kararı verilen bazı yan yardımcıların olduğunu düşünüyor arkadaşlarımız. Bununla ilgili belki itiraz söz konusu olabilecek. Bunu avukat arkadaşlarımız inceliyor. Bu menfur olayın oluşunda katkı sağlamış olabilecek aile efradından bir kaç kişi daha olabilir. Bu zanlılar hak ettikleri en ağır cezaları alacaklar. Adalete olan güvencimiz tam."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özgecan'ın Ailesi: İstenen Cezalar Kamu Vicdanını Tatmin Edecek Nitelikte (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement