"Özür Dilemek de Bir Erdemdir" - Son Dakika
Güncel

"Özür Dilemek de Bir Erdemdir"

"Özür Dilemek de Bir Erdemdir"

Sinop Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül, BDP milletvekillerinin kendisinden özür dilemesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

20.02.2013 16:04  Güncelleme: 15:59

Sinop Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül, BDP milletvekillerinin kendisinden özür dilemesiyle ilgili olarak, "Özür dilemek de bir erdemdir" dedi.

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in özür dilemesiyle ilgili açıklama yaptı. Toplantıya CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. Belediye Başkanı Ergül, "Onlar da yaptıkları şeye pişman olmuş olacaklar ki özürlerini ifade ediyorlar. Özür dilemek de bir erdemdir. Keşke önüne atılan bu gazeteleri haberleri nedir diye çok daha detaylı okumuş olsalardı. Sonuçta hayatta doğru bir tanedir. Tabi bu kadar olaydan sonra böyle olmasaydı keşke. Böyle bir şeye gerek yoktu. İnşallah Sinop bundan sonra bu tür olaylarla anılmaz. Çünkü bunu hiçbir zaman ne Sinop hak ediyor ne de Sinoplu hak ediyor" dedi.

Yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, "Ne Sinop, ne CHP, ne de belediye başkanı böyle bir şeyi hak ediyor. Tekrar söylüyorum, benim şahsım itibariyle bir haftalık süreç içerisinde ne yerel basına, ne ulusal basına bu süreçle ilgili bir beyanatım olmamıştır. Pazar günü öğleden sonra eşimin hastanedeki tahlilileri için Samsun'a gittim ve pazartesi akşamı döndüm. Bu olayı ben de televizyondan öğrendim. Daha sonra gazetede çıkan bir milletvekiline yakışmayacak şekilde bir beyanat okudum. Baki Ergül'ün IQ'sunu ölçmek kimsenin haddine değildir. IQ'sunun yüksek olduğunu iddia eden kişiler varsa, bununda bir terazisi varsa bir yerde gidelim ölçelim. Bunlar çok şık olmayan laflar" diye konuştu. - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Özür Dilemek de Bir Erdemdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement