Pamela Spence Kapadokyada - Son Dakika
Güncel

Pamela Spence Kapadokyada

Pamela Spence Kapadokyada

Rock müzik sanatçısı Pamela Spence, Nevşehir'de hayranlarıyla buluştu.

18.04.2011 10:32

Kapadokya Forum Alışveriş Merkezinde düzenlenen imza gününe katılan Spence, imza gününde 4 yıl sonra 4. stüdyo albümü olan ve Mart ayında piyasaya çıkan, 4'ü İngilizce olmak üzere toplam 12 şarkının yer aldığı "Stil Zengini" adlı albümünü de tanıttı.

İmza gününde yaklaşık 200 hayranına imza veren Spence'e daha çok çocuklar ve gençler ilgi gösterdi. Spence, imza gününde hayranlarına fotoğraf ve albümünü imzalarken, bazı hayranları ise tişörtüne, koluna, hatta boğazına ve alnına imza attırdı.

Gazetecilere, Nevşehir'de olmaktan mutlu olduğunu daha önce konser içinde Nevşehir'e geldiğini ancak bölgeyi gezemediğini ifade eden Spence, bu tarihi yerleri gezmek için tekrar Kapadokya ya geleceğini söyledi. Pamela Spence , Mart ayında piyasaya çıkan "Stil Zengini" adlı albümüne de değindi. Spence, albümü hayranları tarafından ilgiyle karşılandığını söyledi. Hayranlarıyla hatıra fotoğraflarının çekildiği, yaklaşık iki saat süren imza günün ardından ünlü sanatçı Nevşehir'den ayrılarak İstanbul'a gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pamela Spence Kapadokyada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement