Park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu yaralanan köpek görme yetisini kaybetti - Son Dakika
Güncel

Park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu yaralanan köpek görme yetisini kaybetti

Osmaniye'de park halindeki bir otomobilin hareket etmesi sonucu başının bir kısmı ezilen 4 aylık köpek, görme yetisini kaybetti. Yaralı köpek, HAYTAP Tedavi Merkezi'ne götürülerek ameliyat edildi. Veteriner hekim, köpeğin göz kaslarında ve sinirlerinde ciddi tahribat olduğunu belirtti. Köpeğin tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

20.11.2023 10:48  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSMANİYE'de altına girdiği park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu başının bir kısmı ezilen 4 aylık köpek, görme yetisini kaybetti.

Toprakkale ilçesinde park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu yaralanan yavru köpek, sürücü tarafından HAYTAP Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Göz küresi vücudunun dışına çıkan köpek, HAYTAP İl Temsilcisi Veteriner Hekim Ali Laçinbala tarafından ameliyata alındı. Göz küresini yeniden vücudun içine hapseden Laçinbala, göz kaslarında ve sinirlerinde ciddi tahribat olduğu için köpeğin görme yetisinin kaybolduğunu söyledi. Laçinbala, "Kış mevsiminin gelmesi ile hayvanlar araçların altına veya motor kısımlarına girmeye başladı. Bu nedenle ölümler ve yaralanmalar da arttı. Bu tip kazaların önlenmesi için en basit kural; araca binerken kaputa vurup, kornaya basmak gerekir" dedi. Laçinbala, yavru köpeğin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini, henüz hayati tehlikeyi atlatmadığını söyledi. (DHA)

Park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu yaralanan köpek görme yetisini kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Park halindeki otomobilin hareket etmesi sonucu yaralanan köpek görme yetisini kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement