Piste İlk Ambulans Helikopter Bugün İndi - Son Dakika
Güncel

Piste İlk Ambulans Helikopter Bugün İndi

Piste İlk Ambulans Helikopter Bugün İndi

Giresun Valiliği tarafından temin edilen ve İl Özel İdaresince yaptırılıp, Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen piste ilk ambulans helikopter bugün indi.

24.06.2013 17:13

Prof. Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde tedavi görmekte iken Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kalp pili takılmak üzere sevk edilen hastanın nakli helikopter ambulans ile gerçekleştirildi.

Acil durumlarda hastanelerimize hasta getirebilecek ve buradan başka sağlık kuruluşlarına hasta nakli yapabilecek olan ambulans helikopter, Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinin ve halen yapımı devam eden Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanelerinden oluşan alanın hemen yanına kurulan pistte hizmet verecektir.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir ''sağlık hizmetleri yönünden önemli gelişmelere sahip olan İlimize ambulans helikopter pistini de kazandırdık, bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Piste İlk Ambulans Helikopter Bugün İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement