PKK'nın sözde yöneticisinin yeğeni tutuklandı - Son Dakika
Güncel

PKK'nın sözde yöneticisinin yeğeni tutuklandı

PKK\'nın sözde yöneticisinin yeğeni tutuklandı

Adıyaman'da jandarmanın PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan terör örgütünün sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un yeğeni Hüseyin Ok, tutuklandı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Hüseyin Ok'un terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edildi. Jandarma tarafından Diyarbakır'da gözaltına alınan Hüseyin Ok, Adıyaman'a getirilerek tutuklandı. Daha önce yapılan operasyonda ise Sabri Ok'un kardeşi Mehmet Ok da tutuklanmıştı.

27.07.2023 15:05

ADIYAMAN'da jandarmanın PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan terör örgütünün sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un yeğeni Hüseyin Ok, tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca PKK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hüseyin Ok'un, amcası Sabri Ok ile irtibatlı olduğunu ve terör örgütü ile şehir yapılanması arasında bağlantı kurduğunu belirledi. Harekete geçen jandarma, Hüseyin Ok'u, Diyarbakır'da bulunduğu adreste operasyonla gözaltına aldı. Adıyaman'a getirilen Hüseyin Ok, jandarmadaki sorgusunun ardından tutuklandı.Adıyaman'da ocak ayında düzenlenen operasyonda, aralarında Sabri Ok'un kardeşi Mehmet Ok'un da bulunduğu 4 şüpheli, gözaltına alınıp, tutuklanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın sözde yöneticisinin yeğeni tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement