Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor

Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor

(Görüntülü-Fotoğraflı)

01.12.2013 16:42

Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor

Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor

(Görüntülü-Fotoğraflı)

ANKARA(A.A) - 01.12.2013 - Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezinde dezavantajlı kişilerden oluşan Engelsiz Korusu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ilk Konserini vermeye hazırlanıyor.

Engelsiz Korosu çalışmalarının Yerinde takip eden Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, yaptığı çalışmalar arasında dezavantajlı grupların topluma kazandırılması için faaliyete geçirdikleri Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezinin ilçedeki çok önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Başkan Çelik, ''Engelli çocuklarımızla, kardeşlerimizle birlikte koro hazırlığı var. Onların bu çalışmasını engelliler ve yakınlarıyla beraber izleme fırsatımız olacak.'' dedi.

Polatlı Engelsiz Korosu şefi Serdar Atalay ise engelli bireyleri hayata daha çok bağlamak gayesiyle böyle bir çalışma yürüttüklerini çeşitli engelli gruplarından öğrencilerin büyük bir istekle koro çalışmalarına katıldıklarını ve ilk konserlerini 3 Aralık'ta gerçekleştireceklerini söyledi. Serdar Atalay, ''buradaki arkadaşlarla beraber hem sosyalitemiz olsun hem kendimizi gösterelim, hem sesimizi duyuralım diye koro çalışması başlattık. Herkes elinden geldiği kadar bu çalışmaya katılıyor. ''diye konuştu. Atalay, Polatlı'da ilk kez bir engelli korosunun ''Engelsiz'' adıyla oluşturulduğunu belirtti.

Engelsiz Korosunun üyeleri ise çalışmalardan ve merkezden çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Şef Serdar Atalay yönetiminde 8 kişilik Polatlı Engelsiz Korosu, Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezinde düzenli olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Merkezde aynı zamanda engelli bireyler, sinema, satranç, spor, yaş günü kutlaması gibi tüm etkinlikleri gerçekleştirebiliyorlar.

Muhabir: Ali Tuna

01:19:07 - 01:46:04 - Koro çalışması detay görüntüleri

01:46:04 - 02:12:10 - Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik Açıklaması

02:12:10 - 02:26:05 - koro Şefi Serdar Atalay açıklama

02:26:05 - 03:37:09 - Engellilerle Başkan Çelik, koro çalışması yapıyor

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polatlı Belediyesi Engelsiz Korosu ilk konserini vermeye hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement