POLİS MERKEZİNDE TARTIŞTIĞI POLİSİ TABANCAYLA AYAĞINDAN VURDU O ANLAR KAMERADA - Son Dakika
Güncel

POLİS MERKEZİNDE TARTIŞTIĞI POLİSİ TABANCAYLA AYAĞINDAN VURDU O ANLAR KAMERADA

Artvin'in Borçka ilçesinde bir kişinin eşinden şikayetçi olmak gittiği polis merkezinde tartıştığı polis memuru Ali Rıza Yıldıran'ı tabancayla ayağından vurarak yaraladığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

05.11.2022 19:29  Güncelleme: 19:44

Artvin'in Borçka ilçesinde bir kişinin eşinden şikayetçi olmak gittiği polis merkezinde tartıştığı polis memuru Ali Rıza Yıldıran'ı tabancayla ayağından vurarak yaraladığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin polis merkezi önünde polis memuru ile tartıştığı ardından peşinden koşarak vurduğu anlar yer alıyor. Kaçmaya çalışan şüphelinin polis ekiplerinin ard arda havaya ateş etmesi sonucu bir otomobilin arkasına saklandığı görülüyor. Olay sonrası şüphelinin vatandaşlar tarafından darp edildiği, polisin havaya uyarı ateşi açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştığı da görüntülerde yer aldı.

POLİS MERKEZİNDE TARTIŞTIĞI POLİSİ TABANCAYLA AYAĞINDAN VURDU O ANLAR KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel POLİS MERKEZİNDE TARTIŞTIĞI POLİSİ TABANCAYLA AYAĞINDAN VURDU O ANLAR KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdar Dur: Geçenlerde ve çok üstüme geldi bayan polisin biri ve çok şükür galeyana gelmedim. Çok ayarsız olabiliyor bazıları. Meslekten önceki katı eğitimler meslek süresinde devam etmeli. 0 1 Yanıtla

Advertisement