Pompalı Tüfekle Ateş Açtı, 3 Kişiyi Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Ateş Açtı, 3 Kişiyi Yaraladı

Pompalı Tüfekle Ateş Açtı, 3 Kişiyi Yaraladı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Samet Ç., aralarında husumet bulunan Tevfik Akkaya'ya ilçe meydanında pompalı tüfekle ateş etti.

24.05.2016 18:03

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Samet Ç., aralarında husumet bulunan Tevfik Akkaya'ya ilçe meydanında pompalı tüfekle ateş etti. Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda Tevfik Akkaya bacaklarından, yoldan geçen Ömer Gündüz ile Mehmet Ali Özdemir de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay Tavşanlı İlçesi'nin en işlek merkezlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. 30 yaşındaki Samet Ç., aralarında husumet bulunan 29 yaşındaki Tevfik Akkaya ile tartıştı. Tartışmanın ardından otomobiline giderek pompalı tüfeği alan Samet Ç. Tevfik Akkaya'ya ateş etti. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda Tevfik Akkaya bacaklarından, yoldan geçmekte olan 67 yaşındaki Ömer Gündüz ile 52 yaşındaki taksi şoförü Mehmet Ali Özdemir çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Samet Ç. pompalı tüfeği park halindeki bir otomobilin yanına atıp kaçtı.

Yaralılar ise yakındaki polis merkezine sığındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen 3 yaralı gelen 112 ambulansıyla Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olay yerinden kaçan Samet Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Ateş Açtı, 3 Kişiyi Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement