"Prof Dr. Ay Kutlu Doğum Programında" - Son Dakika
Güncel

"Prof Dr. Ay Kutlu Doğum Programında"

"Prof Dr. Ay Kutlu Doğum Programında"

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenleyecek.

06.04.2012 09:25

9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek programda Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof Dr Mehmet Emin Ay ile Ezgi Sanatçısı Savaş Talha Kaçar hemşehrilerimizle buluşacak.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz Muhammed'i anmak ve anlamak için düzenlenecek programda Kur'an tilaveti, şiirler, kasideler, semazen gösterileri yer alacak. Gül dağıtımı, gül lokumu ve çeşitli hediyeler vatandaşlara dağıtılacak.

Kutlu Doğum programında, ülkemizin yetiştirdiği değerli bilim adamlarından Pof Dr Mehmet Emin Ay, "Peygamberimiz ve Kardeşlik" konulu konferans sunacak. Programda ayrıca Gül Ahmedim isimli naatıyla hemşerilerimizin büyük beğenisini kazanan ezgi sanatçısı Savaş Talha Kaçar da sevilen kasidelerini seslendirecek.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Elazığ Teşkilatı olarak sosyal ve kültürel etkinliklerle insanlarımızın gönül ve duygu dünyalarına renk katmayı hedeflediklerini belirterek; "Sevgililer Sevgilisi Peygamberimizi anmak için düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programı 9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Programda, ülkemizin yetiştirdiği değerli bilim adamı ve peygamberimiz için seslendirdiği Nat-ı Şeriflerle, milyonların sevgisini kazanan Prof Dr Mehmet Emin Ay konferansıyla bizleri aydınlatacak. Küresel dünyanın yaşadığı sıkıntılar içerisinde Sevgili Peygamberimizi yeniden anlamaya, O'nun verdiği evrensel mesajları yeniden değerlendirmeye ihtiyacımız var. Bizler, kardeşliğimizi daha da geliştirmek; birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, farklılıklarımızı zenginlik olarak değerlendirip birbirimizle kenetlenmek durumundayız. Böylesi güzel günler de bu duygularımızı yaşamak için bir fırsattır. Elazığ Teşkilatı olarak 9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz programa tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Prof Dr. Ay Kutlu Doğum Programında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement