Protestolar Kesilmeyince Toplantı Başlamadan Bitti - Son Dakika
Güncel

Protestolar Kesilmeyince Toplantı Başlamadan Bitti

Protestolar Kesilmeyince Toplantı Başlamadan Bitti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde yapılması planlanan termik santralin ÇED toplantısı protestolara neden olunca başlamadan bitti.

26.09.2013 14:36  Güncelleme: 15:26

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde yapılması planlanan termik santralin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı protestolara neden olunca başlamadan bitti.

Filyos beldesinde, Sazköyü kıyısına yapılması planlanan termik santral inşaatı için Filyos Ateş Tuğla Fabrikası toplantı salonunda gerçekleştirilmesi planlanan toplantı çevrecilerin protestoları nedeniyle başlamadan sona erdi.

Düzenlenen toplantıya; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, enerji firmasının sahipleri, çevreciler ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Toplantı öncesi konuşma yapılırken bir anda çevreciler oturdukları yerden "Termik Santral İstemiyoruz" sloganı atarak tepki gösterdi.

Yaklaşık 1 saat süren protesto boyunca olası bir taşkınlığa karşı jandarma robocop ekipleri de önlem aldı. Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantı protestolar nedeniyle yapılamayınca Zonguldak Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından tutulan tutanak ile toplantı başlamadan bitmiş oldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Protestolar Kesilmeyince Toplantı Başlamadan Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement