"Artık Meclis'te Bizi Temsil Edecek Bir Vekil İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Artık Meclis'te Bizi Temsil Edecek Bir Vekil İstiyoruz"

"Artık Meclis\'te Bizi Temsil Edecek Bir Vekil İstiyoruz"

Samsun Yavuz Selim Mahallesi Gençlik Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Kemal Şutşur, "Yapılan Roman açılımı ile bize de bir kapı açılmıştır." dedi.

19.01.2015 11:35  Güncelleme: 12:44

Samsun Yavuz Selim Mahallesi Gençlik Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Kemal Şutşur, "Yapılan Roman açılımı ile bize de bir kapı açılmıştır. Biz artık Meclis'te bizi temsil edecek bir vekil istiyoruz" dedi.

Samsun Yavuz Selim Mahallesi Gençlik Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Kemal Şutşur öncülüğünde bir araya gelen Roman vatandaşlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Yavuz Selim Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıda sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Roman dernekleri temsilcilerinin katıldıkları toplantıda konuşan Yavuz Selim Mahallesi Gençlik Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Kemal Şutşur, "Şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık görevinde iken yaptığı Roman açılımı ile bizlere de bir kapı açmıştır. Biz Meclis'te bizi temsil edecek biri vekil istiyoruz. TBMM'de her etnik kökenden temsilci mevcut. Biz de Roman vatandaşlar olarak bizi temsil edecek bir kişinin Meclis'te yer almasını istiyoruz. Artık bir Roman milletvekilinin bizim haklarımızı savunmasını, bize destek olmasını istiyoruz. Bunun için Türkiye'deki tüm Roman vatandaşlarımızı kapsayan derneklerin harekete geçmesini arzu ediyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Artık Meclis'te Bizi Temsil Edecek Bir Vekil İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement