Sadık Albayrak Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sadık Albayrak Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Sadık Albayrak Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Sadık Albayrak, Trabzon’da mezun olduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

02.01.2014 17:19

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak, Trabzon'da mezun olduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Eski adı İmam Hatip Lisesi olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gelişinde kendisine sunulan o dönem öğrenim gördüğü okul arkadaşlarının fotoğraflarının yer aldığı albümü dikkatle inceleyen Sadık Albayrak'ın oldukça duygulandığı gözlendi. Albayrak, yanında bulunanlarla anılarını paylaştı. Albayrak, basın mensuplarının, "Başbakan'la bir araya geldiğinizde hangi konuları konuşursunuz?" sorusu üzerine ise gülümseyerek aralarındaki tek problemin takım farkı olduğunu belirtti. Albayrak, "Ben sayın Başbakan'la torunlarla, çocuklarla ailece bir araya geldiğimiz zaman ailevi konularımızı konuşuruz. Tek bir problemimiz var, o da Trabzonsporluluk ve Fenerbaçelilik. Sayın Başbakan Fenerbahçeli, biz de Trabzonsporluyuz. Bu müthiş ve tatlı bir şey. Bunun zevkine doyum olmaz. Bunun dışında memleket meselesi konuşulmaz. Ana noktamız o da İmam Hatip'li, bende İmam Hatip'li. O bize yeter" dedi.

Albayrak, daha sonra öğrencilere konferans verdi. Konferans basına kapalı olarak gerçekleştirildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sadık Albayrak Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement