Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi\'nde

Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı bünyesinde hizmet veren ‘Alo 158’ acil çağrı numarası yeni hizmete giren 112 Çağrı Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başladı.

19.01.2016 16:28

Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı bünyesinde hizmet veren 'Alo 158' acil çağrı numarası yeni hizmete giren 112 Çağrı Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başladı. 112 Çağrı Merkezine 10 Kasım 2015 tarihinden bugüne kadar Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte Jandarma, Sağlık, İtfaiye, AFAD, Orman birimlerinin 112 numarası altında hizmet veriyor. Altyapı ve kurumsal hazırlıklar sürecinde; Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü planlanan takvim çerçevesinde Acil Çağrı Merkezi'nde faaliyete geçeceği açıklandı.

Muğla ili sınırlarını kapsayacak şekilde, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanlarına giren her türlü acil çağrının karşılanması, sevk ve koordine edilmesi amacıyla kurulan Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından vatandaşlarca yapılan çağrılardan sadece gerçek çağrıların ilgili kurumlara yönlendirilmesi sağlanacak. Valiliğine bildirimde bulunmasına kadar vatandaşların kurumlara ait mevcut acil çağrı numaralarını aramaya devam etmeleri istendi.

Sahil Güvenlik alo 158 numarasının 112 Çağrı Merkezine taşınması törennie, Marmaris Sahil Güvenlik Komutanı Albay Mete Çağlar, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya ve Sahil Güvenik Komutanlığı personeli katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement