Sakarya MÜSİAD EXPO'da yerini aldı - Son Dakika
Güncel

Sakarya MÜSİAD EXPO'da yerini aldı

Sakarya MÜSİAD EXPO\'da yerini aldı

MÜSİAD, iki yılda bir İstanbul CNR'de gerçekleştirdiği, 123 Ülkeden 7 bin 250 seçkin işadamı ve 200 bin yerli ziyaretçinin katıldığı MÜSİAD Expo 2016'da Sakarya'dan da 4 firma yerini aldı.

11.11.2016 16:41

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şubesi üyesi Taraklı Termal Turizm, Özelitte Giyim, STK Makine ve Okuyanlar Masa; MÜSİAD Expo 2016'da açtığı stantla ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

MÜSİAD Sakarya şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, eski dönem Başkanı Halit İnci, Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, ilk günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 8. Holl'de bulunan Taraklı Termal Turizm, 2 Holl'de bulunan Özelitte Giyim, 6. Hol'de bulunan STK Makine ve 2. Holl'de bulunan Okuyanlar Masa'nın standını ziyaret etti. Ziyartte MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, geçmiş dönem başkanları Ömer Bolat ve Deik Başkanı Ömer Cihat Vardar'la da görüşen MÜSİAD Sakarya Şubesi üyeleri; yerli ve yabancı işadamlarıyla da sektörleriyle ilgili ikili iş görüşmesi de gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya MÜSİAD EXPO'da yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement