Önüne aniden çıkan sahipsiz köpek 18 yaşındaki genci hayattan kopardı - Son Dakika
Güncel

Önüne aniden çıkan sahipsiz köpek 18 yaşındaki genci hayattan kopardı

Hatay'da, sahipsiz köpeğe çarpmamak için manevra yapan motosiklet sürücüsü, park halindeki otomobile çarparak yaşamını yitirdi.

15.01.2024 16:24  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, önüne çıkan sahipsiz köpek nedeniyle park halindeki otomobile çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

18 yaşındaki İrfan Oğur'un kullandığı motosiklet Tekebaşı Mahallesi'nde seyir halindeyken önüne sahipsiz köpek çıktı. Sürücünün köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu kontrolden çıkan motosiklet, park halindeki otomobile çarptı.

Önüne çıkan sahipsiz köpek 18 yaşındaki genci hayattan kopardı

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Oğur, sağlık ekibince kaldırıldığı Samandağ Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastane morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilen gencin cenazesi, Asri Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen kazada, motosikletin araca çarptığını gören vatandaşların yardıma koştuğu, köpeğin de bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

Önüne aniden çıkan sahipsiz köpek 18 yaşındaki genci hayattan kopardı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önüne aniden çıkan sahipsiz köpek 18 yaşındaki genci hayattan kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fevzi Kocakulak: Bu sahipsiz başı boş köpeklerden daha ne kadar can yanacak… Belediye Başkanlarına sesleniyorum: Bu hayvanları barınaklara yerleştirmek bu kadar mı zor..? Bu ölümlerde sizin de vebaliniz var…! Avrupa Avrupa diyoruz Avrupa’da sokakta gezen bir tane başı boş köpek kedi vb hiç biri yok… Yazık değilmi gencecik çocuğumuza …? 63 1 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Allah bilir ama genç cennetlik cana kıyamayan bir melek Allah rahmet eylesin 25 5 Yanıtla
  • Remö Kiaf Ulgoşavay: İşe gidemiyoruz ya gece çocuğa ilaç lazım olacak nöbetçi eczaneye gidemiyorum arabam yoksa yürüyerekte gidince köpekler saldırıyor yeter artık bıktım 8 0 Yanıtla
    Pascal Nouma: Sen suriyelimisin ? 2 1

Advertisement