Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç'un paylaştığı Şampiyon filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Şampiyon filmi ne zaman vizyona girecek?

13.10.2018 11:30  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay Yapım ve Med Yapım desteğiyle çekilen filmin, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük'ün yazdı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, başrollerini , ve ın paylaştığı Şampiyon filminin ilk tanıtımı yayınlandı.

Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

ŞAMPİYON FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Bold Pilot'ın başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman'ın destansı aşklarını konu alan Şampiyon filminde, Bold Pilot'un koştuğu dönemde umudun simgesi haline gelerek efsaneleşmiş ve at yarışlarıyla ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarmış, gerçek bir hikayeyi konu alıyor. İzleyicide büyük merak yaratan "Şampiyon", 7 Aralık'ta vizyonda.

Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

SİVAS'IN KÖYÜNDEN JOKEY OLMA UMUDUYLA YOLA ÇIKTI

Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu hikaye "Şampiyon", Sivas'ın köyünden, İstanbul'a jokey olmak için gelen Halis Karataş'ın hayalini gerçekleştirme serüveni, şampiyon Bold Pilot'la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonu Halis'in beklentisinin çok üstüne çıkarak, ikisi de efsane haline gelmiştir. İkisinin de çok sevdikleri Begüm için yola çıkarlar ama koca bir topluma umut olurlar.

Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

UMUDUN ADI OLDULAR

1990'ların ortaları. Türkiye'nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar olan 1990'ların ortalarında halk, yarışları hep sondan gelerek kazanan bu atı ve jokeyi çok severler. Sebebi ise, halkın da kendisini yarışın son metrelerinde bu at ve jokeyi gibi hissetmesindendir.

Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Son Dakika Güncel Şampiyon Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement