Şampiyon Sporcular, Rektör Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Sporcular, Rektör Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Şampiyon Sporcular, Rektör Prof. Dr. Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünü Türkiye Kick Boks Şampiyonasında temsil eden ve şampiyonada altın madalya kazanarak birinci olan Elif Turan ile erkeklerde gümüş madalya kazanarak ikinci olan Ekrem Kızılkuş, antrenörleri Murat Kızılkuş ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

13.07.2013 21:49

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünü temsilen katılan sporcuların bir altın ve bir de gümüş madalya kazanmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, "Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Iğdır'ımızı ve üniversitemizi başarıyla temsil eden genç sporcularımızı kazandıkları üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımızın bu başarısı umarım birçok genç kardeşimize örnek olur. Biz Iğdır Üniversitesi olarak gençlerimizin sportif etkinliklerini her zaman desteklemeye devam edeceğiz. 30 Eylül - 0 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi temsil edecek olan Iğdır Üniversitesi Sporcumuz Elif Turan'ın buradan da altın madalya kazanarak hem Üniversitemizin hem de tüm Türkiye'nin gururu olacağına inanıyorum" dedi.

Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünün şampiyon sporcuları Elif Turan ve Ekrem Kızılkuş da, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a kendilerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederek, bu başarıların elde edilmesinde Iğdır Üniversitesinin çok büyük bir payı olduğunu kaydettiler.

Şampiyon sporcuların ziyareti Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz'ın kendilerine çeşitli hediyeler takdim etmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Sporcular, Rektör Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement