Şampiyonların Gözü Gediz Üniversitesi'nde - Son Dakika
Güncel

Şampiyonların Gözü Gediz Üniversitesi'nde

Şampiyonların Gözü Gediz Üniversitesi\'nde

Gediz Üniversitesi, 18 Temmuz'a kadar sürecek tercih döneminde gençlerin akınına uğradı.

15.07.2013 11:23  Güncelleme: 11:35

Öğrenciler, okumayı düşündükleri bölümlerin akademisyenleriyle de görüşüyor, Ege Bölgesi'nin en büyük vakıf üniversitesi kampüsünü yakından görme şansı buluyor.

Bu öğrenciler arasında, LYS MF-1 puan türünde 500 tam puan alarak Türkiye Türkiye şampiyonu olan Fatih Aslan, TM3 5'incisi Ali Batuhan Sevinç, TM3 39'uncusu Yavuz Selim Göksan ile ilk 100'den ve ilk binden birçok öğrenci de vardı. Elektrik-elektronik mühendisliği eğitimi almak isteyen Fatih Aslan ve dereceye giren diğer adaylar Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik'le bir araya geldi. Prof. Dr. Çevik, gösterilen ilginin, ulaştıkları noktayı gözler önüne serdiğini dile getirdi, şunları söyledi:

-Hedef, hep daha iyisi

" Gediz Üniversitesi, kurucuları olan İzmirli eğitim gönüllülerinden aldığı güçle yola çıktı. Ülkemize ve insanlığa en değerli katkının eğitimle yapılacağı düşüncesiyle işe başlamıştık. Farklı olduğumuzu, uluslararası standartlardaki eğitim kalitemiz ve altyapımızla kısa sürede ortaya koyduk. 52 ülkeden gençleri bir araya getiren, öğrencilerini dünyanın her yerinde çalışabilecek donanımda yetiştiren, burs imkanlarını sürekli artıran, piyasadan kopuk eğitim anlayışına son veren, yeni yatırımlarla büyüyen üniversitemiz, işte bu farklılıkları sayesinde her yıl daha çok tercih ediliyor. Dereceye giren gençlerin de Gediz'de okumak istemesi, bunun en güzel örneği. Artık, iyi eğitimde akla ilk gelen yerlerden biri de üniversitemiz..."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonların Gözü Gediz Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement