Şanlıurfa'da Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı ) - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı )

Şanlıurfa\'da Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı )

Şanlıurfa'da, otomobil ile patates yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

17.07.2012 20:44

Şanlıurfa'da, otomobil ile patates yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya gelen 24 yaşındaki Mehmet Güneş yönetimindeki 16 V 153 plakalı otomobil, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, önünde giden 34 yaşındaki Bayram Kara yönetimindeki patates yüklü 63 E 6245 plakalı kamyonu sollamaya kalktı. Bu sırada karşı yönden bir araç geldiğini gören Güneş, direksiyon kontrolünü kaybedince patates yüklü kamyona yandan çarptı ve ardından kamyonun altına girdi. Bir süre kamyonun altında sürüklenen ve hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mehmet Güneş ile yanında bulunan 22 yaşındaki Mehmet Demir olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Kaza ihbarının yapılmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun kapanmasına neden olan kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan kamyon sürücüsü Bayram Kara ile Mehmet Şekerci, Hakan Yıldız, İsmail Büyük ve Halil Büyük'ü ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazada yaşamını yitiren Mehmet Güneş ile Mehmet Demir'in cesetleri de, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalan Şanlıurfa- Gaziantep karayolu da otomobil ve kamyonun çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement