Saral'lardan Rüya Gibi Düğün - Son Dakika
Güncel

Saral'lardan Rüya Gibi Düğün

Saral\'lardan Rüya Gibi Düğün

Saral Ailesi'ne Rusya'dan gelin geldi

07.03.2012 13:21

Elena ile Yakup Kerem Rüya gibi düğünle evlendi.

Sakarya'nın tanınmış ailelerinden İşadamı Yakup Kerem Saral ile Aslen Rusyalı olan Elena Matveenko; Sapanca Güral Otel Güral Sapanca Wellness Otel'de gerçekleşen dillere destan rüya gibi düğünle evlenerek, hayatlarını birleştirdi.

Aslen Trabzon kökenli olan Sakarya'nın tanınmış ailelerinden ve genç İşadamlarından Yakup Kerem Saral ile Aslen Rusyalı olan ve Rusya'dan Türkiye'ye gelin olarak gelen Elena Matveenko; Sapanca Güral Otel Güral Sapanca Wellness Otel'de gerçekleşen nikah töreni ve dillere destan rüya gibi düğünle evlenerek, bir ömür boyu sürdürecekleri hayatlarını, bir kez daha "Evet" diyerek birleştirdi.

YURTİÇİ VE YURT DIŞINDAN DAVETLİLER

Yurtiçi ve yurt dışından çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan Elena & Yakup Kerem Saral çiftinin düğün törenine Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bulunan çok sayıda işadamı da katıldı. Katılan davetliler arasında Sakaryaspor Kulübü eski Başkanlarından Ömer Yazıcı, İsmail Gürses, Durusu Genel Müdürü Yusuf Aydın, Astrolojistik Yönetim Kurulu Başkanı Muammer K. Saral, Yavuz Yiğitler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Yavuz Yiğit, İşadamı Mehmet Soykan, Hakkı Tank, Selami Balkaya'da yer alarak, Elena & Yakup Kerem Saral çiftini yalnız bırakmadı.

KARADENİZ OYUNLARI VE KOLBASTI

Kıyılan nikah ve kesilen pastanın ardından bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile birlikte piste çıkan Elena & Yakup Kerem Saral çifti; Karadeniz Müziğinin genç isimlerinden Volkan Arslan ve ünlü Karadeniz Müziği Sanatçısı Sinan Yılmaz'ın söylediği hareketli şarkılarıyla da doyasıya eğlendi. Horon'un bol olduğu düğünde Karadeniz Ateşi'nin horon ve Kolbastı ekibi de, geceye ayrı bir renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saral'lardan Rüya Gibi Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement