Saran, Kırıkkale'de 350 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Saran, Kırıkkale'de 350 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Saran, Kırıkkale\'de 350 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran, bu yıl 13'üncüsünü düzenlediği Saran Sünnet Şenliği'nde 350 çocuğu sünnet ettirdi.

19.06.2013 17:44  Güncelleme: 11:10

Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran, bu yıl 13'üncüsünü düzenlediği Saran Sünnet Şenliği'nde yardıma muhtaç ailelerden seçilen 350 çocuğu sünnet ettirdi.

Memleketi Kırıkkale'de bugüne kadar 5 bin çocuğu sünnet ettiren Saadettin Saran, Atatürk Parkı'nda düzenlenen şenlikte sünnet olan çocuklara sürpriz hediyeler verdi. Sünnet şenliğine katılan Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Sadettin Saran tarafından sünnetli çocuklara sarı-lacivertli Fenerbahçe forması dağıtılırken izdiham yaşandı. Çocukları formaları alabilmek için büyük çaba harcadı.

Memleketine hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getiren Sadettin Saran, sünnet şölenlerinin devam edeceğini belirtirken, şöyle dedi:

"Her yıl bu şenliğe gelmeyi heyecanla bekliyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki pırıltı, bir yıl boyunca bizler için çok büyük doping etkisi yapıyor. Memleketime hizmet etmekten her zaman mutluluk duydum ve bu sevincin sürmesi için elimden geleni yapacağım. Özellikle Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. Benim toprağım. İnşallah bugün 13'üncüsünü, ilerde 26'ncısını da yapmak nasip olur."

Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise Saran'a Kırıkkale'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Saran'ın daha önce Kırıkkale'de babası Özbek Saran, annesi Gualdine Saran, kızı Lal Saran ve baba annesi Naciye Saran adına okul yaptırıp, sarı-lavivert renke boyatmıştı. Saran, bu kez de Kırıkkale'de Yıldırım Beyazıt Ortaokulu'na spor salonu yapılması için Vali Ali Kolat ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ile birlikte protokol imzaladı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saran, Kırıkkale'de 350 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement