Satı'dan Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Satı'dan Karabalık'a Teşekkür Ziyareti

Satı\'dan Karabalık\'a Teşekkür Ziyareti

Dr. Müh. Murat Mustafa Satı, kendisi gibi yatırımcılara destek olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.12.2013 09:51

İş ve sosyal hayatı canlandıracak Hilton Oteli Projesi için Kartepe İlçesi'nde arazi alarak start veren 2012 yılının Kocaeli Vergi rekortmeni Dr. Müh. Murat Mustafa Satı, kendisi gibi yatırımcılara destek olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kartepe ilçesinin geleceğini oluşturmak, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine ışık tutacak planlamalarda bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçenin değerini artıracak yatırımlar için yatırımcıların önünü açmakta. Sahip olduğu bir çok değer ile bir çekim merkezi olan ilçeye saygın bir konaklama merkezi kazandırılması için yatırımcıları her fırsatta davet eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın bu konudaki ısrarlı girişimleri de sonuç verdi. Turizm merkezi olma yolundaki Kartepe'de 400 yataklı bir otel projesi yapma hedefinde olan ve 2012 yılının Kocaeli Vergi rekortmeni Dr. Müh. Murat Mustafa Satı, Hilton Oteli Projesi'ni gerçekleştirmek adına Uzunçiftlik bölgesinde D-100 karayoluna cepheli 8.5 dönümlük araziyi aldı.

Başta Kocaeli'de olmak üzere iş ve sosyal hayatı canlandıracak Hilton Garden Inn Oteli'ni inşa etmek için Kartepe'den arazi alan Murat Mustafa Satı, dün sabah Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Karabalık'a ilçeye kazandıracakları otel projesi hakkında bilgi veren Satı, "Kartepe'nin sahip olduğu değerleri taçlandıracak yeni bir yatırımın önünün açılmasında gösterdiğiniz gayretleri ilk günden itibaren yakından takip etmekteyim. Turizm merkezi olan Kartepe'de konaklama alanında eksikliği giderecek böylesi bir yatırım kazandırmak için ısrarlı girişimleriniz, yatırımcıya duyduğunuz güven ve verdiğiniz itibar için sizi tebrik ederim" dedi.

Kartepe Belediyesi sınırları içinde hayata geçirilecek otel projesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karabalık da, "Turizm planlamalarımız çerçevesinde ilçemizin bu tür tesislere ihtiyacı vardı. Bölgemizin sahip olduğu değeri ve geleceği gören yatırımcılar da ilçemizi tercih etmeleri bizleri çok sevindirdi. Gururla söyleyebilirim ki artık Kartepe "Marka Şehir" olma yolunda hızla ilerliyor. Hedefimiz yakın gelecekte ulusal ve uluslararası arenada adını altın harflerle yazdıran bir Kartepe oluşturmaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satı'dan Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement