Sbs İkinciliğini İspanya'da Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Sbs İkinciliğini İspanya'da Öğrendi

Sbs İkinciliğini İspanya\'da Öğrendi

İlköğretim 8.sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 puanla Türkiye ikinciliğine ortak olan Özel Çakabey İlköğretim Okulu öğrencisi Yiğit Atay, fizikle uğraşmak istediğini belirtti.

12.07.2012 12:54

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 puanla Türkiye ikinciliğine ortak olan Özel Çakabey İlköğretim Okulu öğrencisi Yiğit Atay, fizikle uğraşmak istediğini belirtti.

İspanya'da arkadaşlarıyla birlikte bir gezide bulunan Atay'ın eğitim öğretim gördüğü Özel Çakabey İlköğretim Okulu'Ndan yapılan açıklamada, Atay'ın bu yıl okulunu birincilikle bitirdiği kaydedildi.

Atay'ın 6. sınıftan bu yana Özel Çakabey İlköğretim Okulu'nda eğitim gördüğü kaydedilen açıklamada, başarılı öğrencinin, sınavları üç yıldır 500 tam puanla geçtiği aktarıldı.

Gazetecilerin İspanya'dan telefonla ulaştığı Yiğit Atay, başarısından dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti.

Okul programlarını iyi takip ettiğini ve dersi derste öğrendiği anlatan Atay, "İleride fizikle uğraşmak istiyorum" dedi.

Başarılı öğrencinin mikrobiyoloji uzmanı olan annesi doktor Tuba ve Beyin Cerrahi Uzman Doktoru Berkant Atay da çocuklarını başarısından büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Muhabir: Ayten Aydın/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sbs İkinciliğini İspanya'da Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement