Şefkatiye Mahallesi'nde Asfalt Çalışması - Son Dakika
Güncel

Şefkatiye Mahallesi'nde Asfalt Çalışması

Şefkatiye Mahallesi\'nde Asfalt Çalışması

Kartepe Belediyesi üst yapı düzenlemeleriyle modern şehircilik anlayışının gelişmesine ivme kazandırmaya devam ediyor.

02.12.2013 11:17  Güncelleme: 12:05

Kartepe Belediyesi üst yapı düzenlemeleriyle modern şehircilik anlayışının gelişmesine ivme kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hafta sonu Şefkatiye Mahallesi Ahlat Caddesi üzerinde de asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe'deki gelişime ve değişime her geçen gün katkı verme hedefindeki Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu da hizmetlerin sürmesini sağlıyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda pazar günü Şefkatiye Mahallesi Ahlat Caddesi üzerinde asfaltlama çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri Şefkatiye Mezarlığı ile merkez arasında bağlantıyı sağlayan Ahlat Caddesi üzerinde 750 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 685 ton asfalt sererek yolu bölge halkının hizmetine sunacak.

Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Şükrü Karabalık, hizmet döneminde asfalt, parke ve kaldırım düzenlemeleri ile ilçenin dört bir yanında alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda yol iyileştirme çalışmalarını hız kesmeden süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şefkatiye Mahallesi'nde Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement