Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Manisa Belediyesi'nde - Son Dakika
Güncel

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Manisa Belediyesi'nde

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Manisa Belediyesi\'nde

MANİSA Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları yönetimi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

09.02.2012 16:08

Ziyarette Manisa Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla kentin yeni bir kimliğe kavuştuğu belirtildi. Ziyaretlerinden dolayı Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa'nın birçok başarılı öğrencisinin bu okuldan çıktığını söyledi.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Koordinatörü Abdürrahim Şahin, Özel Şehzade Mehmet Lisesi Müdürü Giray Kara, Fikret Taşçı ve Bekir İçier, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'ndaki görevinden Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Koordinatörlüğü'ne geçiş yaptığını belirten Abdürrahim Şahin, Manisa'nın güzel bir görünüme kavuştuğunu, bu nedenle bu güzellikleri oluşturan Belediye Başkanı Cengiz Ergün nezdinde Manisa Belediyesi'ne teşekkür etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Şahin, "Tabi Manisa'ya gelip giderken eski halini bildiğimizden yeni haliyle arasında ciddi fark var. Yani daha güzelleşti. Bu tarihi mekanlara vermiş olduğunuz önemi de yakinen müşahede ediyoruz. Halkın içindeyiz sürekli. Onların da böyle bir memnuniyeti var. Genel bir sevgileri, muhabbetleri var. Hem çalışmalarınız nedeniyle teşekkür edelim, hem de halkımızın bu düşüncelerini size arz edelim düşüncesiyle huzurlarınıza geldik" dedi.

Tek Amacımız Hizmeti Eşit Sunabilmek

Ziyaretlerinden dolayı Şahin ve beraberindekilere teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Tabi ki Manisa Belediyesi'nin bulunduğu konum, bütün Manisa'da yaşayanlara hizmet noktasında hiçbir ayrım gözetmeden, herkese eşit bir şekilde hizmeti sunabilmek tek amacımız. Benim de tek amacım bu, hep bunu ifade ettim. Bu, bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edecektir. Öncelikle okullara, kurumlara, tarihi kültürel değerimiz olan camilerimize, medreselerimize, külliyelerimize öncelikle buraların iyileştirilmesi, çevrelerinin açılması, aydınlatmalarının yapılması, peyzaj düzenlemelerinin yapılması ve yaşanabilir bir Manisa'yı oluşturabilmenin çabası içerisindeyiz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam ediyor. İnşallah daha güzel şeyleri de Manisa'mıza kazandırma düşüncesindeyiz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için özel çalışmalar içerisindesiniz. Çok başarılı öğrenciler de çıkıyor. İyi nesillerin yetiştirilmesi, manevi duygularıyla, her şeyiyle değerli birer birey haline gelmelerini sağlamak konusunda sizin de katkılarınız olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Manisa Belediyesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement