Şekerbank En Hızlı Büyüyen Banka Oldu - Son Dakika
Güncel

Şekerbank En Hızlı Büyüyen Banka Oldu

Şekerbank En Hızlı Büyüyen Banka Oldu

Şekerbank '2013 MasterCard Ödülleri'nde ticari kartlarda en hızlı büyüyen banka oldu.

10.03.2014 11:11

Ticari kartlarda, sektör ortalamasının 11 kat üzerinde bir artışla yüzde 248,6 oranında büyüyen Şekerbank'ın başarısı ödeme sistemlerinin en önemli kuruluşları arasında yer alan MasterCard tarafından ödüllendirildi. Şekerbank'a 2013 yılında ticari kartlarda gösterdiği artış nedeniyle '2013 MasterCard' 'Ticari Kartlarda En Hızlı Büyüyen Banka' kategorisinde ödül verildi.

'Anadolu Bankacılığı' anlayışıyla köyden kente, yerel özellikleri ve ihtiyaçları dikkate alan ve toplam kredi portföyünün yüzde 87'sini ticari kredilere ayıran Şekerbank, 2013 yılında ticari kartlarda gösterdiği göz alıcı büyüme ile MasterCard'ın düzenlediği yarışmada 'Ticari Kartlarda En Hızlı Büyüyen Banka' kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Halit Yıldız: "Sektör ortalamasının yaklaşık 11 kat üzerinde büyüdük"

Geçmişten bu yana üretime yönelik kredilere ağırlık verdiklerini ve kredi portföyünün yüzde 87'sini çiftçi, esnaf, KOBİ ve ticari kredilere ayırdıklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halit Yıldız, "Bankamız kuruluşundan bu yana geçen 60 yıldan fazla süredir faaliyetlerini toplumsal kalkınmayı destekleme amacı etrafında yürütmektedir. Esnaf ve işletmelerimize terzi usulü bankacılık hizmeti sunuyoruz ve Türkiye'de yerel üretimin artmasına yönelik projeler üretiyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 2013 yılında ticari kart pazarında sektörün çok üzerinde bir büyüme gösterdik. Sektör ortalamasının yaklaşık 11 kat üzerindeki bu büyümeyi bize inanan tüm müşterilerimize ve sahadaki yerel davranabilme yetkinliğine sahip insan kaynağımıza borçluyuz. Bu ödül için herhangi bir başvuru yapmadık. Ancak MasterCard ticari kart pazarındaki bankalar arasında yaptığı değerlendirmede göstermiş olduğumuz yüzde 248,6'lık artış nedeniyle başarımızı ödüllendirdi. Bu konuda hep yanımızda yer alan esnafımıza, girişimcimize, işletmelerimize ve çiftçimize bize göstermiş oldukları güven için teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şekerbank En Hızlı Büyüyen Banka Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement