Şerife İnci Eren, İş'te Kadın'ı Anlattı - Son Dakika
Güncel

Şerife İnci Eren, İş'te Kadın'ı Anlattı

Şerife İnci Eren, İş\'te Kadın\'ı Anlattı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirilen 'İş'te Kadın' toplantısının konuğu İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) Başkanı Şerife İnci Eren oldu.

10.11.2014 21:26

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirilen 'İş'te Kadın' toplantısının konuğu İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) Başkanı Şerife İnci Eren oldu.

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen 'İş'te Kadın' toplantısı Saruhan Hotel'de gerçekleştirlidi. Toplantıya Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. Toplantının konuğu İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerife İnci Eren, kadın girişimcilerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, "Bir ülkenin gelişmişliği, sivil toplum kuruluşların gelişmişliğiyle doğru orantılıdır. Kadın olarak bu konuda çok ciddi sorumluluklarımızın olduğunu düşünüyorum. Hem anne, hem eş olacaksın, hem de iş hayatının temposuna ayak uyduracaksınız. Bu birliktelikler hepimize ayrı birer enerji veriyor" dedi.

DAİMA İDDİALI AMA DAİMA GERÇEKÇİ OLMALIYIZ

İnançların insanların arzu ve isteklerini oluşturduğunu vurgulayan Şerife İnci Eren, "Zirveye çıkmamda annemin, eşimin, çocuklarımın ve çalışma arkadaşlarımın çok büyük katkısı oldu. Amaç belirleme, zamanı iyi değerlendirme, cesaret, istikrar ve tutarlılık ile başarılı olduğuma inanıyorum. İlik olarak amaç belirlemenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ne istediğini bilmeyenler, bulundukları yerde memnun olmazlar. Büyükler, 'Ne istediğini bilene dünya bile yol verir' diyor. Daima iddialı ama daima gerçekçi olmalıyız. İkincisi zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Zaman sahip olduğumuz en önemli kaynaklardan biridir. Aynı zamanda çok kısıtlıdır. Kendimize, işimize ayırdığımız zaman dengeli olmalıdır. Televizyon izlemek veya kitap okumak bizim bir seçimimizdir. Sabahları 1 saat erken kalkmaya çalışıyorum. Bunun 20 dakikasını okuyarak, 20 dakikasını egzersiz yaparak ve kalan 20 dakikasını günümü planlıyorum. Bunun çok faydasını görüyorum. İçinde bulunduğum anı doyasıya yaşamaya çalışıyorum. Üçüncü başlık olarak cesareti çok önemsiyorum. Her zaman cesur olmalıyız. Ama bütün insan davranışları sevgi ve korkudan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu ikisinden hangisini seçeceğimizi çok iyi bilmeliyiz. Son olarak istikrar ve tutarlı olmayı da önemsiyorum. Girişimcilik istikrar ve tutarlılıktan kaynaklanıyor. Yaptıklarımız, düşündüklerimiz uyum içinde olmalı" diye konuştu.

İnci Holding olarak eğitime her zaman önem verdiklerini belirten Şerife İnci Eren, "İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak ve ülkemizin çeşitli yerlerinde üniversite öğrencileri için yurtlar yapmaya çalışıyoruz. İş dünyası ile eğitim dünyasına köprü olması açısından İnci Akademi'yi oluşturduk. 2 bin 400 çalışanımızın eğitiminin yanı sıra herkese kapılarımız açıktır." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şerife İnci Eren, İş'te Kadın'ı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement