Seyyar Satıcı Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Seyyar Satıcı Dehşet Saçtı

Seyyar Satıcı Dehşet Saçtı

Mersin'de satış yapmasına izin verilmeyerek terazisine el konulan bir seyyar satıcı, zabıtalara kurşun yağdırdı.

01.12.2012 11:24  Güncelleme: 11:50

Mersin'de satış yapmasına izin verilmeyerek terazisine el konulan bir seyyar satıcı, zabıta memurlarına kurşun yağdırarak bir zabıta komiserini ayağından yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Seyyar satıcılara yönelik denetim yapan Yenişehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokakta kestane satan bir seyyar satıcıya müdahale etti. Terazisine el konulan seyyar satıcı ile zabıta memurları arasında tartışma tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu öfkesine hakim olamayan seyyar satıcı, üzerinde taşıdı tabancayı çıkararak zabıta memurlarına ateş açtı. En az 10 boş kovanın bulunduğu olayda, zabıta komiseri İsmail Özcan bacağından vuruldu. Seyyar satıcı ise olay yerinden yaya olarak kaçarak uzaklaştı.

Yaralı zabıta komiserine ilk etapta birlikte çalıştığı arkadaşları müdahale etti. Yerde acılar içinde kıvranan İsmail Özcan, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özcan, kendisini terazisini aldıkları seyyar satıcının vurduğunu söyledi.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin peşine düşen polis, Hakan D. adlı seyyar satıcıyı olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakaladı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyyar Satıcı Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement