Siirt ADEM'den Öğrencilere Yemek Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Siirt ADEM'den Öğrencilere Yemek Ziyafeti

Siirt ADEM\'den Öğrencilere Yemek Ziyafeti

Siirt Valiliği bünyesinde kurulan "Aile Destek Merkezi"(ADEM),Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri ile, yaptıkları yemekleri öğrencilerle paylaştılar

08.11.2013 16:01  Güncelleme: 16:09

Siirt Valiliği bünyesinde kurulan "Aile Destek Merkezi" üyeleri, Siirt merkezde bulunan Alpaslan İlk Öğretim okulunu ziyaret ettiler. Dernekte verilen ahçılık kursunda yapılan yemekleri öğrencilerle paylaşan Aile Destek Merkezi Müdüresi Ayşe Demir öğrenciler birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Derneğin 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından açıldığını belirten Ayşe Demir dernekte ev hanımlarına ahçılık kursu verdiklerini ve özellikle Siirt yemeklerini tanıtım açısından ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti.

Aile Destek Merkezi bünyesinde kurulan ahçılık kursunda yapılan yemeklerin tanıtımı için böylesine bir proje gerçekleştirmek istediklerini belirten Demir "Aile Destek Merkezinin 'Gönül Elçileri' olarak bugün en yakın komşumuz olan Alpaslan İlköğretim Okulunu ziyarete geldik. Aşçılık kursunda yapılan yemekleri buradaki çocuklarımızla paylaşmak istedik. Kendileri de bizleri kabul ettiler. Çocukların mutlu olması bizi de mutlu etti. Bu tür sosyal içerikli projelerimiz devam edecektir" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt ADEM'den Öğrencilere Yemek Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement