Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar Hayatını Kaybetti

Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar Hayatını Kaybetti

Olay, gece saat 00.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi.

03.08.2014 04:38

Olay, gece saat 00.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Çetinkaya (64), aynı mahalledeki 158. cadde üzerinde bulunan bir kahvehanede arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada, başında kask bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen motorsikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Muhtara önce küfür eden ardından da tabanca ile 1 el ateş eden saldırgan, daha sonra gecenin karanlığından yararlanarak ara sokaklara girerek kayıplara karıştı. Sol göğsünden tek kurşunla vurulan muhtar ise, vatandaşların da yardımı ile özel bir araçla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan muhtar Çetinkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyarak hayatını kaybetti.

Kahvehanede bulunan vatandaşların, muhtarla kahvehanede oturdukları sırada, kafasında kask bulunan bir kişinin yanlarına yaklaştığını, hiçbir şey söylemeden önce küfür ettiğini ardından da bir el ateş edip kaçtığını söyledi.

Muhtarın öldürüldüğü kahvehanede inceleme yapan polis ekipleri çevredeki vatandaşların verdiği eşkal doğrultusunda, kaçan motorsikletli ve başında kask bulunan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement