Silopi Belediyesi 2. Caddede Temizlik Çalışmaları Yaptı - Son Dakika
Güncel

Silopi Belediyesi 2. Caddede Temizlik Çalışmaları Yaptı

Silopi Belediyesi 2. Caddede Temizlik Çalışmaları Yaptı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Silopi Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Savaş Konak’ın talimatları ile ilçede hizmetler durmaksızın devam ediyor.

01.02.2018 11:26

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Silopi Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Savaş Konak'ın talimatları ile ilçede hizmetler durmaksızın devam ediyor. Silopi belediyesine bağlı itfaiye birimi personelleri ilçenin en işlek caddesi olan 2. Cadde üzerinde temizlik çalışması yaptı.

Silopi Belediyesince 2. Cadde üzerinde yapılan üst yapı düzenlemelerinin ardından ekipler gece devriyesi yaparak yıkama çalışması yaptı. Silopi Belediyesine bağlı itfaiye birimi personelleri, 2. Cadde yukarısından başlayarak, 4 yol mevkiine kadar tazyikli su ile cadde ve kaldırımları yıkadı. Ayrıca kaldırım kenarlarına dikilen yeni ağaçları da suladı. Gün içerisinde işlek olmasından ötürü kirlenen cadde yapılan temizliğin ardından daha da temiz hale geldi. Silopi ilçesindeki 2. Cadde esnafı sabah temiz cadde ve kaldırımlar ile güne başladı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silopi Belediyesi 2. Caddede Temizlik Çalışmaları Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement