Şimşekve Müezzinoğlu Balkantürksiad'ın Konuğu Olacak… - Son Dakika
Güncel

Şimşekve Müezzinoğlu Balkantürksiad'ın Konuğu Olacak…

Şimşekve Müezzinoğlu Balkantürksiad\'ın Konuğu Olacak…

BALKANTÜRKSİAD cuma akşamı yapılacak 17. Sinerji Toplantısında, Başbakan Yardımcısı Şimşek ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu'nu ağırlayacak…

14.02.2017 13:42

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından 17 Şubat 2017 Cuma akşamı Crowne Plaza Otel'de gerçekleştirilecek 17. Sinerji Toplantısına, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu konuk olarak katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, "Ülke olarak çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Ekonomimizle ilgili hassasiyetler bulunuyor. Bu dönemde ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu katılımıyla gerçekleştireceğimiz Sinerji toplantısında genel ekonomik konuları ele alacağız" dedi.

Bilek, BALKANTÜRKSİAD üyelerinin yanı sıra geniş bir protokol katılımıyla yapılacak toplantıda, reel sektöre yönelik uygulanmaya başlayan destekler ile teşviklerin de görüşüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şimşekve Müezzinoğlu Balkantürksiad'ın Konuğu Olacak… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement