Sincan'da çöp depolama alanında yeni doğmuş bebek cesedi - Son Dakika
Güncel

Sincan'da çöp depolama alanında yeni doğmuş bebek cesedi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan çöp depolama alanında, yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulundu. Bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19.01.2024 15:20  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sincan'daki çöp depolama alanında yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulundu. Gece saatlerinde çöp ayrıştıran görevlilerin fark ettiği cansız bebeğin kim tarafından bırakıldığının tespiti için çalışma başlatıldı.

Yenikent Zir Vadisi mevkiindeki çöp depolama alanında saat 02.30 sıralarında çöp ayrıştırma işinde çalışan görevliler, yerde harekesiz yatan bir erkek bebekle karşılaştı. Çalışanların durumu ihbar etmesiyle bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yeni doğmuş bebeğin hayatını kaybettiği tespit edilirken Cumhuriyet savcısı eşliğinde jandarmanın yaptığı incelemenin ardından ceset, Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bebeğin kim ya da kimler tarafından bölgeye bırakıldığının ortaya çıkması için soruşturma başlatıldı.

Sincan\'da çöp depolama alanında yeni doğmuş bebek cesedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sincan'da çöp depolama alanında yeni doğmuş bebek cesedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alpaslan Akyüz: Vicdanımızı merhametimizi çoktan kaybettik anladıkta gayrimeşru çocuğu yaparken zevk almayı biliyodun bakmaya gelince mi merhatini evde bıraktın 28 0 Yanıtla

Advertisement