Sinek ve Sivrisinekle Mücadele Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Sinek ve Sivrisinekle Mücadele Sürüyor

Sinek ve Sivrisinekle Mücadele Sürüyor

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı mücadelesine aralıksız devam ediyor.

06.09.2016 16:12  Güncelleme: 16:13

Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşın, cadde ve sokaklarda araç ve ekipmanlarıyla etkin ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan planlama çerçevesinde Doğukent, Ulukent, Karşıyaka, Hilalkent, Abdullahpaşa ve Ataşehir mahallesinde ilaçlama çalışması gerçekleştirilen ekipler, şehir merkezi genelinde belli periyotlarla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve bahçeler gibi açık alanlarda da ilaçlama çalışmaları devam ettiren ekipler, yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere yönelik de ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaz aylarında vatandaşların açık alanlarda daha rahat vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü belirtilerek, "Halk sağlığı açısından pek çok olumsuzluğa davetiye çıkaran sinek ve sivrisineğe karşın ekiplerimiz tarafından sürdürülen mücadele, belirlenen program çerçevesinde aralıksız devam edecektir" denildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinek ve Sivrisinekle Mücadele Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement