Sinema Yazarları Tivibu İçin Yorumluyor - Son Dakika
Güncel

Sinema Yazarları Tivibu İçin Yorumluyor

Sinema Yazarları Tivibu İçin Yorumluyor

Sinema yazarları Tivibu'da ayın en güzel filmlerini sinemaseverler için yorumluyor.

04.03.2013 17:37

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, zengin film arşivini yepyeni bir hizmetle renklendiriyor. Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe açılan yeni bir bölümle; Türkiye'nin önde gelen sinema yazarları, özel olarak hazırladıkları film listelerini, yorum ve önerilerini Tivibu kullanıcılarının beğenisine sunuyorlar. Tivibu'da şubat ayında sinema yazarı Mehmet Açar'la başlayan bu yenilik, mart ayında Burak Göral ile devam ediyor. Göral'ın Tivibu'da mart ayı filmlerini yorumladığı özel çekim; Tivibu Ev, Tivibu Web ve Tivibu Cep platformlarından izlenebiliyor.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe açılan yeni bir bölümle, sinema yazarları ayın filmlerden oluşan seçkilerini kullanıcılarla paylaşıyorlar. Tivibu, Türkiye'nin önde gelen sinema yazarlarıyla işbirliği yaparak vereceği bu hizmete, şubat ayında Mehmet Açar'la başladı. Tivibu'nun mart ayı konuğu ise sinema yazarı Burak Göral oldu.

Burak Göral, kamera karşısına geçerek, özel olarak hazırladığı film listesini, yorum ve önerilerini Tivibu kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Sinemaseverlerin keyifle izleyebileceği bu özel çekim, Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe "Sinema Yazarı Burak Göral öneriyor" bölümünde yer alıyor. Burak Göral'ın ardından her ay farklı sinema yazarı Tivibu'da sinemaseverlerin karşısında olacak.

Türkiye'de televizyon yayıncılık anlayışını tamamen değiştiren Tivibu, önümüzdeki dönemlerde de yeni hizmetlerle kullanıcılarının seyir deneyimine renk katmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinema Yazarları Tivibu İçin Yorumluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement