Giresun'da "Sinemada Vatan Sevgisi Sunumu" Konuşuldu! - Son Dakika
Güncel

Giresun'da "Sinemada Vatan Sevgisi Sunumu" Konuşuldu!

Giresun\'da "Sinemada Vatan Sevgisi Sunumu" Konuşuldu!

"Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin yapımcısı Ali Ertem ile oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu, 12 Mart Pazartesi günü Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Radyo Televizyon Teknolojisi Programı tarafından "Sinema Günleri" kapsamında düzenlenen "Vatan Sevgisinin Sinemada Sunumu" başlıklı panele katıldı.

13.03.2018 08:59  Güncelleme: 09:01

23 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanan, yönetmenliğini Erhan Baytimur'un, senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un, yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem'in (16 Yapım Medya), üstlendiği "Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin yapımcısı Ali Ertem ile oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu, 12 Mart Pazartesi günü Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Radyo Televizyon Teknolojisi Programı tarafından "Sinema Günleri" kapsamında düzenlenen "Vatan Sevgisinin Sinemada Sunumu" başlıklı panele katıldı.

Yrd.Doç.Dr. Ülkü Kara Düzgün'ün moderatörlüğünde gerçekleşen panele yönetmen Hakan Şahin, yönetmen İsmail Güneş ve "Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu ile birlikte katılan Ali Ertem, konuşmasında; "Oyuncu ve yapımcı olmak dışında kendi hayatımızda farklı işlerimiz var. Ancak vatan sevgisi bizim için o kadar değerli ki, gişe kaygısı olmadan bu filmi çekmemizin tek bir nedeni vardı; o da TSK'nın gururunu her Türk gencinin kalbine işleyebilmek." diye konuştu.

Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan ve Afrin'de başlayıp, Bursa İnegöl'de son bulan "Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin oyuncu kadrosunda ise Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Balamir Emren, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar, Erol Yavan yer alıyor. Film, 23 Mart'ta vizyona girecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giresun'da 'Sinemada Vatan Sevgisi Sunumu' Konuşuldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement