Şırnak'ta 7 Şehit İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 7 Şehit İçin Mevlit Okutuldu

Şırnak\'ta 7 Şehit İçin Mevlit Okutuldu

Şehitler Kadir Can, Cihat Akkaya, Recep Topaloğlu, Arif Mamış, Selim Arslan,Mustafa Erdoğan Ahmet Toprakoğlu için mevlit okutuldu.

27.03.2012 12:24  Güncelleme: 12:33

Şırnak'ta faaliyet yürüten Geleceğe Işık Saçan Şırnak Kadın Derneği ve Yeşeren Gençlik Derneği'nin organizasyonuyla geçen hafta Cudi Dağında şehit olan polis memurları Kadir Can, Cihat Akkaya, Recep Topaloğlu, Arif Mamış, Selim Arslan, Mustafa Erdoğan ve Cizre İlçesi'nde nevruz olaylarında şehit olan Ahmet Toprakoğlu için Şırnak Kültür Merkezi'nde mevlit okutulup, dua edildi.

Şehitler için okutulan mevlite Geleceğe Işık Saçan Şırnak Kadın Derneği Başkanı Hatice Atan ve çok sayıda kadın katıldı.

Hatice Atan, geçen hafta 7 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu hatırlatarak, Cudi Dağında 6, Cizre İlçemi'zde de 1 güvenlik görevlimizi şehit verdik. Bunun için biz kadınlar bir araya gelip ne yapabiliriz diye karar verdik. Bu amaçla şehitlerimiz için mevlit verip dua ettik. İlimizde 7 şehit için acı var. Şehitlerimizin anneleri, bacıları şunu unutmasınlar ki biz de onlar kadar üzüldük, onlar kadar gözyaşı döktük. Ama ne yapalım kader böyle. Bu topraklar hepimizin, artık savaş olmasın istiyoruz ve birlik bütünlük içinde yaşamak istiyoruz. Bütün annelere buradan seslenmek istiyorum; Bize ve Şırnak'ımıza kötü gözle bakmasınlar. Biz de şehitlerimizin yakınları kadar gözyaşı döktük ve üzüldük bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum ve yaralı olan güvenlik güçlerimize de Allah tan şifalar diliyorum, dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 7 Şehit İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement